Nuoria kesätöihin ja tutustumaan maaseutu-, puutarha- ja viherrakennusalaan

Maaseudun Työnantajaliitto ja Puu- ja erityisalojen liitto ovat sopineet "Tutustu työelämään ja tienaa" –ohjelmasta vuosille 2014 – 2016.
Malli on suunnattu peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, ammattistarttilaisille ja lukiolaisille. Malliin kuuluvan kahden viikon harjoittelujakson tavoitteena on edistää peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten, ammattistarttilaisten ja lukiolaisten tutustumismahdollisuuksia työelämään ja yrityksiin. Ohjelmalla ei ole tarkoitus korvata normaalia kesätyötä.

Kaksi viikkoa tai kymmenen työpäivää kestävän kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde voidaan sijoittaa 1.6. – 31.8. väliselle ajalle. Harjoitteluohjelman suorittamisesta työnantaja maksaa kertakaikkisena palkkana 335 euroa, joka sisältää lomakorvauksen. Mikäli harjoittelujakso katsotaan tarkoituksenmukaiseksi sopia em. jaksoa pitemmäksi ajaksi, maksetaan näiltä lisäpäiviltä 33,50 euroa päivässä.

Työnantaja, oletko kiinnostunut saamaan ajankohtaista tietoa jatkuvasti? Järjestäytymällä MTA:n jäseneksi se onnistuu parhaiten. Katso jäsenpalvelumme kotisivultamme!