KEVÄT 2014

MTA järjestää huhtikuussa kaksi työsuhdeasioiden koulutuspäivää, joissa käydään läpi työnantajan kannalta ajankohtaisia ja keskeisiä aiheita. MTA:n sopimusaloilla uudet työehtosopimukset tulivat voimaan helmikuun alussa ja ne sisältävät muutoksia mm. palkkausperusteissa. Työsuhdeasiain Päivä pidetään Tampereella 10.4. ja Turussa 24.4.

Yrittäjä, mikäli et vielä ole MTA:n jäsen, tervetuloa nyt jäseneksi ja koulutukseen! Liittyessäsi jäseneksi ja ilmoittautuessasi Työsuhdeasiain Päivään hyvitämme koulutuspäivän osallistumismaksun jäsenmaksussasi. Lue lisää kohdassa on tietoa koulutuspäivän ohjelmasta.

KEVÄÄN 2014 TYÖSUHDEASIOIDEN KOULUTUS

Uusi työehtosopimus sisältää monia muutoksia, joihin työnantajan on hyvä perehtyä ja miettiä niiden soveltamista omassa yrityksessään. Työaika ja palkkaus ovat tällaisia aiheita, jotka myös koulutuksessa käydään perusteellisesti läpi. Samoin sairausajan palkkapykälä on muuttunut mm. korvaavan työn osalta.

Koulutustilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikkien sopimusalojemme työnantajat. Koulutuspäivien osallistumismaksu on omakustannushintainen sisältäen tarjoilun ja muut suoranaiset kustannukset.

Työsuhdeasiain Päivä

- torstai 10.4. Hotelli Rosendahl, Tampere
- torstai 24.4. Sokos Hotel Caribia, Turku

Koulutuspäivän alustava ohjelma

8.45 Tulokahvi
9.00 Tilaisuuden avaus

Työehtosopimuksen muutokset
- kokonaispalkkaus
- työkyvyttömyyden toteaminen
- korvaava työ

Palkkausjärjestelmä
- työn vaativuus
- ammattitaitolisä
- nuoret työntekijät

12.00 Lounas

Palkkaus
- palkankorotus 1.6.2014

Iltapäiväkahvi

Työaikajärjestelyt
- keskimääräisen työajan käyttö
- työaikasuunnitelma
- työvuoroluettelo
- työaikakirjanpito

16.00 Koulutuspäivä päättyy

Osallistumismaksu
Työsuhdeasiain Päivän osallistumismaksu on 50 euroa sisältäen tarjoilun ja luentomateriaalin. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen jälkeen lähetettävällä tilisiirtolomakkeella.

Koulutustilaisuuksiin ilmoittautuminen
Pyydämme Työsuhdeasiain Päiville osallistuvia ystävällisesti ilmoittautumaan toimistoomme sähköpostitse info(ät)tyonantajat.fi tai puhelimitse (09) 725 04 500.

Tampereen tilaisuuteen viimeistään 31.3.2014 ja
Turun tilaisuuteen viimeistään 11.4.2014

Pätevästä esteestä johtuvan peruutuksen tapahtuessa viimeistään 3 päivää ennen tilaisuutta osallistumismaksu palautetaan. Myöhemmin tulleista peruutuksista ei osallistumismaksua palauteta.

Tervetuloa koulutukseen!