Asiantuntevaa tietoa, neuvontaa ja koulutusta maaseutuelinkeinojen, puutarha-, viher- ja ympäristörakentamisalan sekä turkistuotantoalan työnantajille.

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

Liiton syyskokouksessa 10.12. valittiin liiton puheenjohtaja ja hallitus ensi vuodelle. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin edelleen toimitusjohtaja Pasi Hakkarainen Luumäeltä. Uusia hallituksen varsinaisia jäseniä maaseutuelinkeinoissa ovat maanviljelijä Anssi Laamanen Juvalta ja tilanhoitaja Mikael Jensen Kemiönsaarelta. Heidän varajäseninään maanviljelijä Hanna-Mari Mähönen Kuopiosta ja maanviljelijä Aarne Schildt Porvoosta. Hallituksen kokoopano löytyy tästä.

MTA jatkaa jäsenille ilmaisia koulutuksia syksyn aikana. Työnantajille ja esimiehille suunnatun esimiesvalmennuksen teema on: ”Entistä parempiin tuloksiin”. Koulutustilaisuuksien ajat ja paikat ovat:

Tampere, maanantai 21.10., Luotain Consulting Oy
Vantaa, torstai 7.11., Hämeenkylän kartano
Oulu, perjantai 29.11., hotelli Laplands Hotels Oulu

Koulutuspäivien ohjelma ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Extranet-jäsensivuilta kohdasta Koulutus. Jos et vielä ole MTA:n jäsen ja haluat osallistua, ota yhteyttä toimistoomme. Tervetuloa mukaan!

MTA:n toimistossa tapahtuu henkilömuutoksia vuoden 2019 aikana. Uutena asiantuntijana on 6.6. aloittanut OTK Minna Marttila Espoosta. Lakimiehenä hänellä on pitkä työura vakuutustoimialalla sekä asianajokokemusta.

Syksyllä uutena asiantuntijana aloittaa FT ja MMM, agronomi Manuela Tallberg-Nygård Porvoosta. Hän aloittaa toimessaan osa-aikaisena 1.10. alkaen ja joulukuusta eteenpäin kokoaikaisena toimihenkilönä. Suorittamansa filosofian tohtoritutkinnon (ruotsin kielen kääntäminen) lisäksi hänellä on omakohtaista maatalousalan kokemusta.

MTA:ssa pitkään asiantuntija toiminut OTM Marjatta Sidarous on siirtynyt eläkkeelle 31.5. lukien.

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus

tulorekisteri bnr