MTA - työ tarvitsee tekijänsä

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

Maaseudun Työnantajaliitto MTA:n syyskokous pidetään maanantaina 12.12.2016 klo 9.30 alkaen, Katajanokan Kasinolla (osoite: Laivastokatu 1, Helsinki). Syyskokoukseen ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet. Pyydämme ystävällisesti ilmoitusta osallistumisesta toimistoomme, puh. (09) 725 04 500 tai sähköpostitse: info(a)tyonantajat.fi, viimeistään 5.12.

Kokouskutsu tässä (pdf) 

Tulossa on marraskuun aikana kolme Työsuhdeasiain Päivä -tilaisuutta, joissa käsitellään työnantajille ajankohtaisia ja tärkeitä aiheita. Koulutuspäivät ovat 17.11. Tampereella, 22.11. Hämeenlinnassa ja 24.11. Seinäjoella (ruotsinkielinen tilaisuus). Tilaisuuksien ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä. Koulutuspäivät ovat MTA:n jäsenille ilmaisia.

Työnantaja, ellet vielä ole jäsen, tervetuloa mukaan koulutukseen. Osallistumismaksu on tällöin 50 euroa/tilaisuus. Jos samalla liityt MTA:n jäseneksi, hyvitämme osallistumismaksun jäsenmaksussasi.

MTA esittelee työnantajaliiton palveluja omalla osastollaan Kuninkuusraveissa 29. – 31.7. Turussa sekä Lepaan puutarhanäyttelyssä 11. – 13.8. Hattulassa. Tervetuloa käymään osastollamme, jossa liiton asiantuntijoita paikalla.

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus

syyskokous