Asiantuntevaa tietoa, neuvontaa ja koulutusta maaseutuelinkeinojen, puutarha-, viher- ja ympäristörakentamisalan sekä turkistuotantoalan työnantajille.

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

MTA:n syyskokous pidetään maanantaina 10.12. klo 10 ravintola Sipulissa Helsingissä. Syyskokouksessa päätettävien asioiden lisäksi kuulemme uuden valtakunnansovittelijan Vuokko Piekkalan ajatuksia sovittelutoiminnan kehittämisestä. Tarjolla joululounas kokouksen jälkeen Talvipuutarhassa sekä kahvitarjoilu ennen kokousta. Pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen etusivulla olevan linkin kautta. Tervetuloa MTA:n syyskokoukseen!

Teollisuusliitto on ilmoittanut poliittisesta lakosta, joka koskee liitteenä olevien yhtiöiden toimipaikkoja. Teollisuusliiton ilmoitus on luettavissa tästä. Lakon kesto on 25.10. kello 00.00 – 28.10. kello 00.00 väliset työvuorot.

Lakko ei estä työn tarjoamista ja teettämistä. Työnantajalla on oikeus tiedustella työntekijöiden halukkuutta jatkaa työskentelyä normaalisti ja sopia tarvittaessa työaikajärjestelyistä. Töitä voidaan tarvittaessa teettää myös muulla työvoimalla kuten vuokratyövoimalla tai ostamalla ulkopuolista palvelua.

Samalla Teollisuusliitto on ilmoittanut ylityökiellon purkamisesta 26.10. klo 00.00 alkaen.

Teollisuusliitto on ilmoittanut aloittavansa 3.10. vuorokauden pituisen lakon. Lakon piirissä olevat yritykset ilmenevät Teollisuusliiton ilmoituksesta > lue tästä. Lähetämme jäsentyönantajille tarvittaessa lisätietoa lakosta.

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus

syyskokous