MTA - työ tarvitsee tekijänsä

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

Löytyykö työpaikaltasi tahdonvoimaa työelämän kehittämiseen? Suomen työelämäpalkinnon haku on auki 15.2. saakka. Työelämäpalkinto myönnetään työpaikoille, joiden toimintatavat edistävät esimerkiksi elinikäistä oppimista, osaamisen kehittymistä ja jaksamista ja siten pitkiä työuria osana tuloksellista toimintaa. Kyse voi olla toimintatavasta, hyvästä käytännöstä tai sosiaalisesta innovaatiosta, jonka työyhteisö on saanut toimimaan käytännössä. Palkinto myönnetään 5 – 10 työpaikalle ja yksi palkinto on enintään 30.000 euroa. Hakuohjeet ja lisätietoja löytyy tästä.

Vielä ehtii mukaan MTA:n alkuvuoden koulutuksiin, joissa käsitellään ajankohtaisia lainsäädännön ja työehtosopimuksen muutoksia. Tilaisuudet ovat 27. tammikuuta ja 10. helmikuuta, joista jälkimmäinen on suunnattu isommille, yli 20 työntekijän yrityksille. Koulutuspäivien ohjelma löytyy jäsensivuilta kohdasta Koulutus. Ilmoittautuminen toimistoomme sähköpostitse info(a)tyonantajat.fi tai puhelimitse (09) 725 04 500. Tilaisuudet ovat jäsenille ilmaisia.

MTA ja Kauppapuutarhaliitto järjestävät yhdessä puutarha-alan työnjohdolle suunnatun koulutuksen 25.1. Turussa. Myös tähän tilaisuuteen voi vielä ilmoittautua. Ohjelmasta ja ilmoittautumisesta saa tarkempaa tietoa Kauppapuutarhaliiton toimistosta Hanna Monoselta puh. 045-7733 2660.

VuodenTyönant 2016Vuoden Työnantaja -nimitys julkistettiin MTA:n syyskokouksessa 12. joulukuuta. Valituksi tuli viher- ja ympäristörakentamisen monialayritys VRJ Group Oy. Valintaa tehtäessä kiinnitettiin huomiota yrityksen panostuksiin henkilöstön osaamiskartoitukseen ja koulutukseen. Yrityksen työvoima on kansainvälistä ja mm. maahanmuuttajat on huomioitu. Tunnustuksen syyskokouksessa ottivat vastaan konsernin hallituksen puheenjohtaja Olavi Järvenpää (kuvassa keskellä) ja VRJ Länsi-Suomi Oy:n varatoimitusjohtaja Henrik Bos (kuvassa vasemalla). Vuoden Työnantaja-tiedote löytyy tästä.

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus