Asiantuntevaa tietoa, neuvontaa ja koulutusta maaseutuelinkeinojen, puutarha-, viher- ja ympäristörakentamisalan sekä turkistuotantoalan työnantajille.

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

MTA:n jäsenyrityksistä valitaan jälleen "Vuoden Työnantaja". Valinta tapahtuu nyt kolmatta kertaa; aiemmin Vuoden Työnantajaksi on nimetty Järvikylän kartano/Famifarm Oy puutarha-alalta sekä viime vuonna VRJ Group Oy viherrakennusalalta. Jokainen jäsentyönantaja voi itse ilmoittautua mukaan tai ehdottaa toista työnantajaa. Valinta julkistetaan liiton syyskokouksessa joulukuussa. Lisää tietoa mm. valintaperusteista löydät tästä.

Osallistumme perinteiseen tapaan puutarha-alan Lepaa 2017 näyttelyyn 17. – 19. elokuuta. Puutarha- ja viherrakennusalan alan yrittäjät, tervetuloa osastollemme C-14 kysymään ja keskustelemaan ajankohtaisista työnantaja-asioista.

MTA esittelee työnantajapalveluitaan Farmari-näyttelyssä Seinäjoella 14. – 17.6. Maaseutuyrittäjä, tule tutustumaan toimintaamme ja keskustelemaan ajankohtaisista asoista osastollamme A 63 Areenahallissa.

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus

ehdota tyonantajaa