Asiantuntevaa tietoa, neuvontaa ja koulutusta maaseutuelinkeinojen, puutarha-, viher- ja ympäristörakentamisalan sekä turkistuotantoalan työnantajille.

MTA - Maaseudun työnantajaliitto

Teollisuusliitto on julistanut perjantaiksi 2.2.2018 poliittisen lakon. Lakko koskee kaikkia Teollisuusliiton sopimusalojen töitä ja kaikkia alojen työntekijöitä, olivatpa he Teollisuusliiton jäseniä tai eivät. Lisätietoa Extranet-jäsensivuilla kohdassa > Tiedotteet.

Maaseudun Työnantajaliitto ja Teollisuusliitto pääsivät eilen illalla 24. tammikuuta neuvottelutulokseen maaseutuelinkeinojen, puutarha-alan, viher- ja ympäristörakentamisalan sekä turkistuotantoalan työehtosopimuksista.

Uusi kaksivuotinen sopimuskausi alkaa 1.2.2018 ja päättyy 31.1.2020. Sopimus sisältää 1,6 prosentin suuruisen yleiskorotuksen palkkoihin molempina sopimusvuosina ja myös tekstimuutoksia kaikkien sopimusalojen työehtosopimuksiin. Palkkaustaulukot muuttuvat sopimusaloittain samalla korotuksella kuin yleiskorotus. Tiedotamme uusista työehtosopimuksista tarkemmin jäsentiedotteella.

MTA:n ja Puuliiton neuvottelut uusista työehtosopimuksista käynnistettiin 13.12. Helsingissä. Nykyiset maaseutuelinkeinojen, puutarha-alan, turkistuotantoalan sekä viher- ja ympäristörakentamisalan työehtosopimukset ovat voimassa tammikuun 2018 loppuun. 

Extranet - jäsensivut

Siirry jäsensivuille

liity jäseneksi

muista vuosiilmoitus